dilluns, 8 de juny del 2015

Comerç de Salt posa una APP a l'abast dels comerciants de Salt i els seus clients




● Està disponible per a IOS i Android

Divendres, 5 de juny de 2015

La Federació de comerciants de Salt va presentar en el decurs d'un acte a la Coma Cros, una nova plataforma tecnològica que els permet oferir una App per a mòbil als seus socis i clients.
Durant la presentació, el president de la Federació, Pep Berga va explicar que “el comerç de Salt és un comerç viu, potser una mica desconegut, i que ara gràcies a les noves tecnologies pretén arribar a les butxaques de tothom, fins i tot en el sentit literal ja que és a la butxaca on tots portem el mòbil”.
L'App, dissenyada per funcionar tant en entorns IOS com Android, crea un accés directe al mòbil del client que d'aquesta manera podrà estar informat de qualsevol novetat, oferta o promoció dels comerços.
L'aplicació està sincronitzada amb un gestor de continguts, de manera que des de qualsevol lloc amb connexió a internet es pot accedir a la informació i fer-hi els canvis que calguin. L'App també permet la integració amb els xarxes socials i compartir continguts directament per whatsapp.
L'App, que també és web, és un accés directe al mòbil dels clients que permet posar a l'abast de tothom promocions, ofertes, comunicar esdeveniments, notícies, .. mitjançant les més avançades tecnologies del moment. 
Incorpora també l'eina de comunicació més actual que hi ha al mercat, les Notificacions Push amb les quals es poden enviar informacions directament. Està dissenyada en format responsive, que la fa adaptable a tots els dispositius smartphone, tablets i ordinadors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada